Filosofi

Nedre Eiker barne- og ungdomsteater – det beste teateret i bygda! Kan det være fordi vi er det eneste teateret i bygda? Nei, det er fordi det er en gjeng flotte, glade og talentfulle unger som liker å spille teater, som i tillegg har engasjerte foreldre.

Nedre Eiker Barne- og ungdomsteater ønsker å være et teater hvor unge skuespillere gleder andre barn (og voksne) med sine talenter. Målet er at alle barna i teateret skal føle seg trygge og frie, slik at de opplever ekte SPILLEGLEDE. Vi ønsker at denne spillegleden skal smitte over på publikum, slik at publikum tar del i denne opplevelsen og bli ”sjarmert i senk”. Derfor velger vi å spille på en intimscene der nærheten til publikum blir viktig. Deler av scenene flyttes ut i salen blant publikum, slik at publikum føler de er med i stykket. SPILLEGLEDEN gjør at skuespillerne kommer med kreative innspill og fritt henvender seg til publikum eller svarer på innspill fra publikum. Dette gjør at ingen forestilling blir helt lik og at det er spennende å jobbe med teater.

Nedre Eiker Barne – og ungdomsteater består av en salig blanding av barn, hvor det ikke praktiseres audition eller opptaksprøver. Min jobb som instruktør er å gi barna spilleglede og mestringsfølelse. Klarer jeg dette, har vi det moro og forhåpentligvis publikum også.

Håper vi sees en gang?

-Robert Piros